Стрічка хімічно стійка гідроізолююча Ceresit CL 82

0.00

Description

Сфера застосування Ceresit CL 82.

Лента Ceresit CL 82 Ultratape призначена для влаштування водонепроникних деформаційних швів та герметизації примикань будівельних конструкцій. Використовується для з’єднання гідроізолюючих шарів у місцях їх стикування (деформаційні шви, примикання та ін.).

Гідроізоляційна стрічка Ceresit CL 82 Ultratape укладається на стіни та підлогу в житлових та промислових будівлях, може бути використана всередині та зовні приміщень.

Виконання робіт:

Стрічку Ceresit CL 82 можна приклеювати за допомогою полімерцементних композицій Ceresit CR66 та полімерних Ceresit CL 50, Ceresit CL 51, Ceresit CL 72 ULtraPox Flex Seal. Поверхня конструкцій має бути сухою та міцною. Гідроізолюючий матеріал наноситься у два шари. Перший шар наноситься на поверхню конструкції і в нього утоплюють стрічку, потім по поверхні стрічки наноситься другий шар гідроізоляційного матеріалу. Для цього потрібно розмотати стрічку з рулону на необхідну довжину, не залишаючи загинів, і накласти на новий шар гідроізолюючого продукту. Щільно притиснути перфорований край стрічки за допомогою шпателя або терки так, щоб стрічка була повністю втоплена в шарі гідроізоляційної суміші. Під час виконання будівельних робіт необхідно захистити готовий гідроізоляційний шар (включно з стрічкою Ceresit CL 82 Ultratape) від механічних пошкоджень.

Примітка:

Гідроізоляційну стрічку Ceresit CL 82 Ultratape Роботи слід використовувати в сухих умовах при температурі основи та навколишнього середовища від +5°С до +35°С

Переваги:

  • високоеластична;
  • хімічно стійка;
  • водонепроникна;
  • довговічна.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Стрічка хімічно стійка гідроізолююча Ceresit CL 82”

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *