Клей для плитки Polirem 101, 25 кг

0.00

Description

Клейова суміш Polirem 101, 25 кг.

Клейова суміш для укладання настінних та підлогових облицювальних плит зовні та всередині, у сухих та вологих приміщеннях.

Застосовується для приклеювання керамічних, кахельних, клінкерних плиток не більше 300х300 мм на мінеральні основи:

  • бетон, легкий бетон, цегляну кладку;
  • цементно-піщана штукатурка, шпаклівка і т.д.

Можливо використання суміші як шар, що вирівнює, товщиною не менше 3 мм.

Підготовка основи:

Підстава повинна бути міцною, несучою, недеформованою, очищеною від пилу, жиру, старої штукатурки, що обсипає, залишків попередніх малярних покриттів та інших нашарувань. Покриття з фарб на основі клею необхідно видалити. Нерівності більше 20 мм, міжпанельні шви, отвори заповнити шпаклівкою. Роботи з підготовки основи необхідно завершити не менш як за добу до початку основних робіт. Поверхні основ слід обробити ґрунтовкою Polirem 700.

Приготування розчинної суміші:

Для приготування суміші використовується тільки чиста вода.

Суміш висипати в мінімальну кількість води і перемішувати за допомогою дриля з насадкою-міксером до отримання однорідної маси без грудок. Продовжуючи перемішувати, додавати воду до одержання розчину необхідної консистенції.

Залишити розчин на 5-10 хв. для “дозрівання”, а потім знову ретельно переміщати. При загусанні розчинної суміші її слід “оживити” короткочасним перемішуванням без додавання води. Витрата води 0,19-0,22 л на 1 кг сухої суміші.

Робочий час розчинної суміші щонайменше 1ч. Не змішувати з іншими матеріалами!

Технічні характеристики:

Склад – цемент, наповнювачі, модифіковані добавки.

Виконання робіт:

Розмітка для укладання плиток виконується за допомогою мірної мотузки. Величина шва встановлюється за допомогою гумових “хрестиків”. Плитка має бути сухою і чистою. Перед початком робіт плитки не замочуються.

Рівною стороною шпателя розчинну суміш нанести на основу плитки та наступним рухом “прочесати” зубчастою стороною, бажано в одному напрямку. Товщина шару дорівнює висоті зубця шпателя, що підбирається залежно від величини плитки. Облицювальна плитка кладеться на основу та вдавлюється у шар розчинової суміші. Положення свіжовкладеної плитки можна коригувати протягом 10 хвилин після укладання. Плитки укладаються із відкритими швами. Мінімальна товщина шва – 2 мм. Не рекомендується укладати плитки “на стик”, впритул один до одного. Залишки розчинної суміші видаляються з поверхні плитки вологою губкою. Свіжоукладена плитка залишається на 24-48 годин, після чого шви між плитками заповнюються затирочною сумішшю.

Температурний режим:

У процесі роботи та протягом наступних двох діб температура навколишнього середовища, розчинної суміші, основи повинна бути в межах t = (10-30)oC, вологість повітря – не вище 80%. Оптимальна температура виконання робіт t = (22±2)oC, вологість повітря (55±5)% (нормальні умови).

Уникати нанесення матеріалу на поверхню, що піддається місцевому обігріву та потраплянню прямих сонячних променів.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Клей для плитки Polirem 101, 25 кг”

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *