Шпаклівка STABILL PG-41, 20 кг

0.00

Category: Tag:

Description

STABILL PG-41 (20 кг) – високоякісна шпаклівка має гарну пластичність, високу адгезію та стійкість до механічних навантажень. Проста у застосуванні, утворює ідеально гладку та білу поверхню, є екологічно чистою та безпечною.

Склад:

Суміш в’яжучого та мінеральних наповнювачів, модифікованих полімерами.

Технічні характеристики:

  • Температура застосування: від +5°C до +30°C;
  • Час витрати: 1 година;
  • Приблизна витрата: в середньому 1 кг на 1 м2 поверхні за середньої товщини 1 мм;
  • Пропорції змішування: 0,45 л води на 1 кг сухого порошку.

Застосування:

При застосуванні STABIL PG-41 виходить дуже гладка та біла поверхня. Після висихання можна фарбувати фарбами для мінеральних основ, а також клеїти шпалери.

Підготовка основи:

Підстава повинна бути міцною, рівною, сухою, очищеною від усіх забруднень (наприклад, пилу, масел, жирів тощо). Гладкі поверхні обробити абразивним папером. Підстави заґрунтувати та залишити до висихання. Оптимально, застосувати Грунтувальну емульсію STABILL. Якщо є великі нерівності застосувати Шпаклювальний гіпс Start PW-01.

Спосіб застосування:

Змішати 1 кг сухої суміші та 0,45 л холодної води, перемішати за допомогою дриля на невеликій швидкості до однорідної маси. Зачекати 5 хв. і ще раз перемішати. Готувати таку кількість шпаклівки, щоб витратити протягом 1 години. Застосовувати інструмент із нержавіючих матеріалів. Шпаклівку накладати в один-два шари по 5 мм.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Шпаклівка STABILL PG-41, 20 кг”

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *