Розчинник ТМ DEKART

0.00

Description

Область застосування:

Використовується як аналог уайт-спіриту для розчинення та розведення емалей, лаків, ґрунтовок, масляних фарб, оліфи, бітумних матеріалів, а також для очищення інструменту, знежирення металевих та інших поверхонь.

Унікальні властивості:

  • широка сфера застосування;
  • доступна ціна;
  • дозволяє отримати лакофарбовий склад потрібної в’язкості;
  • нейтральний по відношенню до лакофарбових матеріалів (не вступає з ними в реакцію);
  • випаровується з лакофарбового матеріалу при нормальних температурах навколишнього середовища;

    Дуже часто при фарбуванні різних поверхонь виникає одна проблема – загусання фарби. В цьому випадку нам просто необхідно заздалегідь купити розчинник, який розбавить фарбу, що загустіла, надаючи їй потрібну консистенцію.

    Розчинники бувають декількох видів і застосовуються залежно від типу використовуваної фарби.  

    Який купити розчинник недорого для лаків і фарб?

    Однією з найпопулярніших розчинників зазвичай є БЕНЗИН. Ця рідина органічного походження використовується для розведення олійних фарб, алкідних емалей, лаків та шпаклівок. Він простий у застосуванні та не вимагає великих витрат. З недоліків відзначимо підвищену займистість та неприємний запах. Є прекрасною знежирювальною речовиною. Купити розчинник Київ, ціна якого доступна будь-якому покупцеві, ви можете у нашому інтернет-магазині оптом та в роздріб. У нас представлені різні види якісних розчинників від провідних виробників.

    Розчиняючою рідиною для натуральних смол та природних масел, целюлози, полістиролу, епоксидної смоли, сополімеру та хлоркаучуку широко використовується АЦЕТОН. Крім того, він має чудові знежирюючі властивості. Наступний популярний розчинник для лаків та олійних фарб – СКИПІДАР. Купити розчинник у Києві можливо вже сьогодні, заповнивши спеціальну форму на нашому онлайн-ресурсі Як товар ви можете не сумніватися – у нас лише сертифіковані зразки від європейських виробників.

    Універсальний УАЙТ-СПІРИТ займає пальму першості серед розчинників. Застосовуємо для розведення:

    ·         фарб на олійній основі;

    ·         різного виду емалей;

    ·         сучасних лаків;

    ·         грунтовки;

    ·         бітумного матеріалу;

    ·         шпаклівки;

    ·         очищення забруднених рук;

    ·         знежирення поверхні.

    СОЛЬВЕНТ розчиняє олії та бітуми, велика кількість каучуків та олігомерів.

    ОЛІФИ та всілякі емульсії є розріджувачами фарб. Вони не порушують структуру, але роблять продукт менш в’язким. Також окрему нішу займають затверджувачі епоксидних смол, прискорювачі сушіння та інші речовини будівельного призначення.

    Наш інтернет-магазин пропонує купити розчинник у Києві недорого та відмінної якості від перевірених виробників. Ми гарантуємо кваліфіковане обслуговування, своєчасну доставку та сертифікований товар стандартної європейської якості.

Характеристики:

Склад: Суміш вуглецю
Гарантійний термін зберігання: 24 місяці з дати виготовлення

 

Рекомендації щодо застосування:

Спосіб застосування Розчинник додавати до лакофарбового матеріалу невеликими порціями, ретельно перемішуючи, для отримання необхідної в’язкості. Для очищення поверхонь використовувати ганчірку змочену розчинником.
Умови зберігання Зберігати у щільно закритій тарі виробника при температурі від мінус 40°С до плюс 40°С, на відстані від приладів опалення та електричних приладів, у місцях, що не досягаються для дітей. Берегти від дії тепла та прямих сонячних променів. У разі запалення, застосовувати всі засоби пожежогасіння, крім води.
Запобіжні заходи Легковозаймиста речовина. Берегти від вогню! При роботі з розчинником та після її завершення необхідно ретельно провітрити приміщення. Для захисту рук використати гумові рукавиці. При попаданні розчинника на шкіру змити теплою водою з милом.
Утилізація відходів Порожня тара від розчинника повинна бути щільно закрита і утилізована як будівельне сміття.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Розчинник ТМ DEKART”

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *